Oto Hasar Takip

Sigorta firmaları ile anlaşmalı tüm otomotiv servislerinin, hasar süreçlerine bağlı iş akışının tek noktadan kolayca takip etmek ve amaca yönelik tüm raporların alınmasını sağlamaktadır

Oto dışı hasar takip yönetim sitemi




HASAR TAKİP YAZILIMI (EKSPERIUM HASAR TAKİP)


Sigorta firmaları ile anlaşmalı tüm otomotiv servislerinin, hasar süreçlerine bağlı iş akışının tek noktadan kolayca takip etmek ve amaca yönelik tüm raporların alınmasını sağlamaktadır.
 
Amaç;
Sigorta hasar dosyalarının tüm süreçlerinin kolay ve hızlı şekilde sisteme işlenmesi ile tek tuşla dosyaların her aşamasına hakim olarak firma içinde otokontrolü sağlamaktır.




1-) Hasar ihbar dosyasının açılması ve kayıt işlemi

Sigorta şirketi, acente, poliçe , araca ait bilgiler, müşteri bilgileri , araca bakan eksper, onarımı yapan uzman personel ve dosya sorumlusu gibi birçok bilginin kaydını dosya içerisinde oluşturabilirsiniz. Daha önce kaydı olan bir müşterinin bilgilerine anında ulaşabilir ve aynı müşteriye ait yeni hasar dosyası oluştururken arşivdeki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

2-) Dosyaya ait Resim ve evrakların eklenmesi

Hasar resimleri, Olay yeri, Onarım resimleri veya tarayıcıdan taratılıp aktarılan evraklar (pdf,jpg vb.), formatta belgeler,programda ilgili dosya içerisine kayıt edilerek otomatik arşivleme yapılmaktadır. Bu sayede evrak ve resimler dahil tüm süreçler dosya bazında toplanmış ve aradığınız bir dosyanın bilgilerine çok kolay şekilde ulaşmanızı sağlamıştır.

3-) Mobil Uygulama

Hasar tespitlerde, sahadan veya tamirhane den , araç başında bilgisayar karşısına geçmeden dosya tespitlerini direk mobil cihaz üzerinden ofiste bulunan bilgisayara dosya bazlı aktarım yapabilir ve dosya bazlı otomatik oluşturulmuş klasör arşivlerine istediğiniz anda tek tuşla ulaşabilirsiniz.

Hasarlı araç resimleri, evraklar , saha resimleri vb. resimlerin , ofiste bulunan merkez bilgisayara entegre olarak çalışan uygulama sayesinde tek tuşla otomatik aktarılabilmektedir. ofiste açılan dosyalar aynı zamanda mobil uygulama ekranında görüntülenmektedir. mobil uygulama ekranından rahatlıkla fotoğraf ve evrak çekilebilmektedir. ayrıca mobil uygulama ile dosyanın içerisinde gerekli notları yazılı veya sesli olarak girebilirsiniz.

Mobil Uygulama Nasıl çalışır ?

  • Cep telefonu , tablet veya android uyumlu fotoğraf makinelerine yüklenebilmektedir.
  • Ofis kullanıcıları için eksperium hasar takip programını, firmanızın mevcut ana bilgisayarına kurulmaktadır.
  • Ofiste eksperium hasar takip programına , sigorta şirketine yapılan ihbar ile dosya kaydı oluşturulmaktadır.
  • Açılan dosya kaydı istenirse sorumlu bazında mobil kullanıcılara yönlendirilebilmektedir.
  • Açılan tüm dosya kayıtları mobil uygulama ekranından dosya bilgileri ile birlikte görüntülenmektedir.
  • Mobil ekranda ilgili aracı seçecek , o araca ait resimler, evrakları çeker ve sesli veya yazılı notlarını tespitlerini girilir.
  • Mobil cihaz üzerinden çekilen resimler alınan notlar vb. kayıtların tümü o dosya ile otomatik ilişkilendirilir ve arşivlenir.
  • Mobil uygulama internet olmaksızın çevrim içi ve çevrim dışı çalışma özelliğine sahip kullanımı kolay bir uygulamadır.
  • Mobil uygulama ile sahadan ve atölyeden gerekli tespit fotoğrafları ve alınan evrakların resimleri çekilerek otomatik aktarılır.

4-) Hasar tespit ve teslim formu
Hasar dosyasını oluşturan bilgilerin yanı sıra hasara ilişkin açıklamaların , istenen ve eksik evrakların, Kullanılacak parça ve işçilik maliyetlerinin, mini onarım ve tedarik durumlarının belirtildiği Profesyonel bir hasar tespit ve teslim formu tasarlanmıştır.

Tespit formunda isteğe göre referans kodları ile birlikte parça bilgisi girebilir. işçilik ve malzeme maliyetlerini ayrıca hesaplatabilirsiniz. ayrıca döviz uygulaması ve iskonto seçeneklerini içeren esnek bir yapı ile her büyüklükte serviste , ihtiyaca cevap verecek şekilde dizayn edilmiştir.

5-) Tek tuşla Ekspere veya sigorta şirketine otomatik dosya durum raporu

Hasar tespit formunu , onarım sürecine ilişkin son durumu, dosyaya ait resim ve evrakları dijital ortamda tek tuşa ilgili ekspere veya sigorta şirketine otomatik mail göndermektedir. bu sayede ekspertiz ofisi veya sigorta şirketinin sizden talep etmiş olduğu evrak ve dokümanları otomatik olarak dosya bilgilerini içeren e-mail formatında göndermiş olur. e-mail formatında isteğe bağlı seçenekler mevcuttur. isterseniz dosyaya ait işaretlediğiniz herhangi bir evrakı veya resmi ayrıca gönderebilirsiniz.

7-) Web sayfasından dosya sorgulama (Müşteri araç sorgulama)

Web sorgulama modülü ile dilerseniz müşterileriniz aracına ait son durumu varsa dosyasına ait eksik evrakları ve tramer sonucunu web sayfanızdan plaka veya dosya numarası girerek öğrenebilir. Aynı zamanda dosyaya muhatap yetkili kişi (sigortalı )evrak ve resimleri web sayfanız üzerinden ekleyebilir. böylece sigortalı nerede olursa olsun ofisinize gelemeye gerek kalmadan eksik evrakı otomatik olarak göndermiş olacaktır.

8-) Ücret girişleri ve ödemelerin takibi

Sigorta şirketi bazında ücret girişleri ve tüm ödemelerin takibine ilişkin raporlar, Gelen işlere istinaden onarım maliyetlerinin çıkarılması ve karlılık analizleri, sigorta şirketi bazında ücretlerin dağılımı, ortalama onarım süresi ve hak edişlerine göre raporları alınmaktadır.

9-) Raporlar ve istatistikler

Eksperium oto hasar takip sisteminde, amaca yönelik tüm raporları gerek liste halinde gerekse istatistiksel olarak alabilirsiniz. örneğin ; Gelen işlerin tarih aralığına göre veya istenilen kriterlere göre; sigorta şirketi, eksper veya sorumlu bazında ayrı ayrı olarak listeleyebilirsiniz. Hasarlı araçların durumları ; parça bekleyenler, tramer sonucu bekleyenler, kapanmış veya açık dosyalar, ücreti alınanlar, alınmayanlar gibi iş akışına bağlı olarak birçok raporu alabilirsiniz. ayrıca isteğe bağlı olarak ilave rapor tasarlayabiliriz.

Fiyat Teklif Talebiniz için Aşağıdaki Formu Doldurunuz veya Arayınız (0216 335 12 33)
Ad Soyad
Firma
Telefon
E-Posta
Yorum
Toplam yorum : 49
Onay bekleyen yorum : 17
Furkan Darici
fiyat bilgisi alabilir miyiz?
06.04.2022 Çarşamba
Harun Aydın
Merhaba, oto hasar takip programiniz için detayli bilgi alabilir miyim?
30.03.2022 Çarşamba
Harun Aydın
Merhaba, oto hasar takip programiniz için detayli bilgi alabilir miyim?
30.03.2022 Çarşamba
Enestanis
Merhaba demo ve fiyat bilgisi rica ederiz
19.12.2021 Pazar
Mehmet Altas
Merhaba; Demo uygulama ve fiyat teklifi hakkinda bilgi alabilir miyim?
18.11.2021 Perşembe
Ahmet Ersoy
program hakkinda bilgi ve demo sürüm paylasir misiniz?
10.11.2021 Çarşamba
Vedat Dırıce
OTO HASAR ONARIM SERVISIYIZ.OTO SERVISLERININ KULLANABILECEGI HASAR YAZILIMI ARAMAKTAYIZ.DEMO KURULUMU VE FIYAT TEKLIFI VERILMESINI RICA EDERIZ.
07.10.2021 Perşembe
Vedat Dırıce
OTO HASAR ONARIM SERVISIYIZ.OTO SERVISLERININ KULLANABILECEGI HASAR YAZILIMI ARAMAKTAYIZ.DEMO KURULUMU VE FIYAT TEKLIFI VERILMESINI RICA EDERIZ.
07.10.2021 Perşembe
Ersan Evırgen
Fiyat ve program hakkinda bilgi almak istiyorum
04.09.2021 Cumartesi
Ali Over
OTO HASAR ONARIMI VE MEKANIK BAKIM hizmeti veren oto servislerinin kullanabilecegi hasar yazilimi alimi yapilacaktir. Teklif ve Demo kurulumu rica ederiz
04.01.2021 Pazartesi
Fikret Meral
programin demosunu incelemek istiyorum.
08.12.2020 Salı
Erkan Kaya
program hakkin bil ve fiyat almak istiyorum ayrica demo varsa incelemek istiyorum
21.10.2020 Çarşamba
Mustafa İçel
Program hakkinda bilgi almak istiyorum
04.07.2020 Cumartesi
Mustafa Balcılar
Merhaba sigorta acenletiligi ve hasar destek hizmetleri veren kurumsal bir firmayiz programin demosunu kullanip fiyat alabilirmiyiz
15.03.2020 Pazar
Fikret Meral
Böyle bir program düsünüyoruz.Ama öncesinde demosunu görmek isteriz.
02.11.2019 Cumartesi
Mehmet Sevem
Fiyat teklifinizi bekliyorum, ayrica bu yazilimla ilgili slide veya demo bir örnek almamiz mümkün mü?
13.02.2019 Çarşamba
Yıldız Öztürk
demo rica edebilirmiyim programinizi görmek istiyoruz
27.12.2018 Perşembe
Mehmet Zedeli
oto servisi olarak hizmet vermekteyiz bize uygun demo programi ve fiyat alabilirmiyim
26.12.2018 Çarşamba
Naıl Topuz
Merhaba; Eksperium hakkinda bilgi almak istiyoruz,ofisimizde aktif olarak kullanma düsüncesindeyiz ,dönüslerinizi rica ederiz
15.11.2018 Perşembe
Enes Burak Çevik
Fiyat teklifi ve demo talbinde bulunmak istiyoruz.
05.09.2018 Çarşamba
Tesekkür...
Sektörün Liderlerinden, BMW,Mini Cooper, Land Rover gibi markalarin Yetkili servisi olan, Otomol Otomtiv, Hasar Takip islemlerinde , bizim yazilimlarimizi tercih ettiler, Kendilerine göstermis olduklari ilgiden dolayi tesekkür eder, basarilar dileriz.
30.01.2018 Salı
Tesekkür...
3A Motorlu araçlar, servis hasar takip islemlerinde , programlarimizi tercih ettiler, yazilimlarimiza Göstermis olduklari ilgiden dolayi tesekkür eder, islerinde basarilar dileriz.
26.01.2018 Cuma
Ergin Özkan
programımınızdan bir demo denemesi yapabilirmiyiz
16.12.2017 Cumartesi
Teşekkür
Hedef Otomotiv ( Renault ), Zeytinburnu ve Floryada bulunan servis Lokasyonlarında, Hasar Yönetimi amacıyla, Eksperium uygulamalarımızı tercih ettiler, Kendilerine Teşekkür eder, işlerinde artan başarılar dileriz.
19.11.2017 Pazar
Duyuru
Onurum Otomotiv, Hasar takip ve yönetiminde Kullanmak üzere Eksperium hasar uygulamalarımızı tercih etti, Göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerinize teşekkür eder, Başarılarının devamını dileriz.
19.11.2017 Pazar
Onur Belgüzar
Merhaba, programınızı incelemek isterim. Konu ile ilgili dönüşünüzü beklemekteyim. İyi çalışmalar.
13.10.2017 Cuma
Abdülsamet Çekirdek
demo yazılım gönderirmisiniz
29.09.2017 Cuma
Aliihsan Gönülşen
hasar takip programına ihtiyacım var
27.09.2017 Çarşamba
Adilay Furuncu
merhaba demo rica
19.09.2017 Salı
İsmail Kırım
Merhaba demo programa ulaşmak istiyorum .
24.07.2017 Pazartesi
Hasar Takip Programında Bu Hafta Bizi Tercih Eden Servis Firmaları
Aydın İlinde, Sigorta anlaşmalı Onarım merkezlerinden olan Cihan Oto Nazilli , Onur Oto Didim , hasar takip işlemlerinde kullanılmak üzere bizim programlarımızı tercih ettiler, kendilerine teşekkür eder, işlerinde artan başarılar dileriz.
04.02.2017 Cumartesi
Çiğdem Kargacı
Programın demosuna nasıl ulaşabiliriz. iyi çalışmalar.
08.12.2016 Perşembe
Hasar Takibinde Mobil Uygulama Farklı
Hasar Takibi programı Kullanan mevcut müşterilerimiz, entegre olarak Mobil uygulama çözümlerimizi tercih etmektedir, Bilgisayar karşısında olmaksızın,Atölyede ortamından daha hızlı ve pratik sonuçlar elde etmektedir. Mobil uygulama ile Tek tuşla ilgili dosya-Plakaya ait aracın , resimlerini, evraklarını ve tespit notlarını girerek gerek atölye ortamında gerekse saha ortamında kolayca işlem yapabilmektedirler. Mobil uygulamalarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı, kendilerine teşekkür eder, başarılarının artarak devamını dileriz.
30.08.2016 Salı
Süleyman Özkorkmaz
programın demosunu gönderebilirmisiniz.
30.08.2016 Salı
Oto Servis Hasar Takibi Yazılımı İle Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
Sakarya İli Toyota yetkili satıcı ve servisi olan Sandıkçı Otomotiv , hasar takibi ve buna bağlı mobil iş yönetimi yazılımlarında bizi tercih ettiler. yazılım hizmetlerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı kendilerine teşekkür eder, başarılar dileriz.
24.08.2016 Çarşamba
Anlaşmalı Servisler İçin Hasar Takip Programında Bayram İndirimi..
Tüm anlaşmalı servişler için, sigorta hasar takip işlemlerine konu olan eksperium servis programımız, 20 haziran ve 20 temmuz tarihleri arasında, mobbil uygulama ve program , ikisi bir arada satışlarında özel indirim uygulanmaktadır.
26.06.2016 Pazar
Mobil Uygulama İle Bilgisayar Olmadan Araç Başında İşlemlerinizi Yapabilirsiniz.
Özellikle servis yoğunluğunu göz önünde bulundurursak eğer tüm anlaşmalı servislerin veya hasar takibine ihtiyaç olan tüm servislerde , en büyük sorunlardan biri zamandır. atölye de araç evrakları ve hasar tespit işlemlerini , bilgisayar karşısına geçmeden, çözmek artık çok kolay.. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.
16.06.2016 Perşembe
Servis Hasar Takibi Yazılımı İle Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
Gülsoy otomotiv a.ş İstanbul , Otolar servis kaporta Nevşehir, Hasar takip işlemlerinde bizim yazılım ve mobil çözümlerimizi tercih ettiler. Programlarımıza Göztermiş olduğunuz Yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
21.03.2016 Pazartesi
Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
Hasar takip sistemlerinde kullanılmak üzere bizi tercih eden : Gaziantep Motorlu araçlar ltd.şti, Orta Akdeniz otomotiv ltd.şti e teşekkür eder, işlerinde başarılar dileriz
22.12.2015 Salı
M.Gökhan Baycan
programımınızdan bir demo denemesi yapabilirmiyiz
29.07.2015 Çarşamba
Duyuru
sigorta anlaşmalı Oto servisleri için hazırladığımız, eksperium hasar takip sistemine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
06.05.2015 Çarşamba
Turgut Turkak
sizden demo programını rica ediyoruz.
17.03.2015 Salı
Hakkı Cengiz
Demo program istiyoruz.
12.03.2015 Perşembe
Duyuru
Eksperium Oto hasar yazılımlarımız , saha mobil uygulama ile entegre çalışmaktadır. Detaylı bilgi için lütfen arayınız.
06.03.2015 Cuma
Metin Darıcı
demo istiyoruz
02.02.2015 Pazartesi
Sinan Kılıç
Merhaba; Konu programla ilgili demo talebimiz vardır. Yardımcı olmanızı rica ederim. İyi çalışmalar.
20.01.2015 Salı
Duyuru
Çizmeci Otomotiv renautl yetkili servisi, Zuhal otomotiv Hasar takip programında bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ...
17.04.2014 Perşembe
Duyuru
Sn. Ali Öz Programımıza göstermiş olduğunuz ilgiden ve Hasar takip işlemlerinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. hayırlı olsun
09.04.2014 Çarşamba
Ali Öz
Merhaba; Konu programla ilgili demo talebimiz vardır. Yardımcı olmanızı rica ederim. İyi çalışmalar.
01.04.2014 Salı

oto hasar takip programı

oto hasar takip

oto hasar programı

hasar takip

hasar takip programı

hasar takip sistemi

Mustafa Aygül İpekyolu Yazılım 0532 740 13 09 info@ipekyolunet.com
 
+90 216 335 12 33 
daha iyi bir gelecek için...

restoran programları pompa restoran program hidrofor restaurant programı yangın söndürme sistemleri restaurant programı fiyatları pompalar hidroforlar
  • restaurant programı
  • adisyon programı
  • pos sistemi
  • restoran otomasyon sistemleri
  • adisyon
  • restoran otomasyon
  • adisyon sistemi
  • sipariş takip programı
  • restoran yazılımı
  • restoran otomasyon programı
  • adisyon yazıcı
  • restoran otomasyon sistemleri fiyatları
  • restaurant otomasyon
  • cafe adisyon programı
  • cafe restaurant programı
  • cafe otomasyon sistemleri fiyatları
  • cafe programı
  • restaurant otomasyon sistemleri
  • cafe otomasyon
  • adisyon programı full
  • adisyon sistemi fiyatları
  • paket servis programı
  • restoran programı
  • restaurant programı
  • restoran programı indir
  • adisyon programı
  • adisyon takip programı
  • adisyon yazılımı
  • restoran otomasyonu
  • restoran adisyon programı
  • lokanta programı
  • ekonomik
  • ucuz
  • kolay
  • restoran programı
  • restaurant adisyon sistemi
  • caller id
  • restaurant programı
  • adisyon
  • adisyon programı
  • adisyon sistemi
  • sipariş takip programı
  • sipariş programı
  • restoran otomasyon
  • kafe programı
  • paket servis programı
  • restoran yazılımı
  • restaurant otomasyonu
  • cafe otomasyon
  • restaurant yazılımı
  • restoran otomasyon sistemi
  • ekspertiz programları
  • ekspertiz programı
  • oto ekspertiz
  • oto ekspertiz programları
  • oto ekspertiz programı
  • 2.el ekspertiz
  • ekspertiz programı full
  • ekspertiz programı fiyat
  • kolay ekspertiz programı
  • eksper programı
  • araç ekspertizi
  • araç ekspertiz programı