Kantin Otomasyonu ve Takip Programı

İpekyolu Akıllı kantin sistemleri ; Okul Kantinleri, Hastane Kantinleri, Askeri kantinler, Büfeler, Şarküteri Mağazaları, Öğrenci Yurtları vb. tüm kantin işletmelerinin ihtiyacına en doğru ve en hızlı cevap verecek şekilde tasarlanmış otokontrol sistemidir.

kantin programı




İpekyolu Akıllı kantin sistemleri ; Okul Kantinleri, Hastane Kantinleri, Askeri kantinler, Büfeler, Şarküteri Mağazaları, Öğrenci Yurtları vb. tüm kantin işletmelerinin ihtiyacına en doğru ve en hızlı cevap verecek şekilde tasarlanmış otokontrol sistemidir.
 

Kullanım Amacı :


  • Kullanım alanındaki İşletmelerde kantin otomasyon programı nın amacı, sıcak satış , stok takibi, gelir gider takibi ve personel takibi ile işletmedeki kontrolün %100 sağlanmasıdır.
  • Barkotlu ve barkotsuz ürünlerin içerde ve dışarıda gerek el terminali ile gerekse pos cihazları ile satışını gerçekleştirebilmektir.

İpekyolu Kantin otomasyon programının farkı nedir ?


  • Kantin otomasyon programı nın en önemli özelliğinden biri Kullanımı çok kolay ve pratik olmasıdır.
  • Kullanımının kolay olmasının nedeni programı Hazırlarken kullanıcı odaklı analiz yapılmasıdır.
  • kullanıcıyla birebir uygulama yapılarak tasarlanmış ve her ayrıntı dikkate alınmıştır.<
  • Her firma için ayrı özelleştirilebilir olması karmaşık yapıdan uzak hızlı kullanım sağlamaktadır.
  • İpekyolu kantin otomasyon programını kullanmak için bilgisayar uzmanı olmak gerekmez.
  • Sadece kantin içerisinde değil servis personeline dışarıda da sıcak satış imkanı sağlamaktadır.
  • İşletmenin ihtiyacı olmayan gereksiz verilerden uzak sadece amaca yönelik raporlama olanağı. sağlar

Uygulama Detayı ve Avantajları

Kantin işletmelerinde genel olarak satış zamanları kısıtlıdır. ve belirli bir zaman dilimine yoğunlaşmak zorundadırlar. örneğin okullarda tenefüs saatleri, hastanelerde ziyaretçi saatleri ve askeriyelerde de buna benzer bir zaman dilimi mevcuttur. bu nedenden dolayı satışı yapan personelin hızlı hareket etme zorunluluğu olduğundan ona zaman kaybettirecek en ufak bir unsur satış performansını etkileyecektir. bir satış ekranlarımızı bu nedenden dolayı basit ve pratik şekilde kullanılması için tasarladık bu sayede satış yapan personel ekranı kullanırken zorluk çekmeyerek daha hızlı işlem yapabilecektir.

Hastane Kantinlerinde kullanılan uygulama

Hastane kantinlerinde özellikle hastane personeli için ayrı kayıt tutulmaktadır. genelde sipariş üzerine yerinde, makamında servis edilmektedir ve bunun borç alacak takibi de söz konusu olunca takip etmek zordur. bu nedenle programla entegre çalışan hastane personeli ve servis personeli için kart sistemi geliştirdik. bu sayede personellerinin borç alacak takibi çok kolay bir şekilde yapılmaktadır. öncelikle karta para yüklenebilir veya kredilendirilebilir. her alışverişte kart okutulur ve sistem otomatik olarak kartın hesabına işler. bir diğer avantajı da dışarıya servis yapan personel sipariş edilen ürünleri satış personelinden kartını okutarak teslim alır bu sayede akşam mesai sonunda servis personeli kartını tekrar okutarak hesabı kasaya teslim eder. tüm bu işlemler takibi kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda hatayı da önlemektedir.

Okul kantinlerinde kullanılan uygulama

Okullarda bilindiği gibi kantinde satışlar daha çok tenefüs saatlerinde yapılabilmektedir. zaman az olduğundan yoğunluk aşırı derecede olabilir bu durumda para alışverişi de sağlıklı yapılmayabilir. sistem diğer işletmelerde olduğu gibi okullarda da öğrenci ve okul personeline kartla satış olanağı sağlamaktadır. Akademi kurumlarının Kantin işletmelerine özel çözümlerimizi daha detaylı incelemek isterseniz lütfen buraya tıklayınız.

Kartlı sistem

Okul kantinlerinde öğrenciler ve kurum personelleri için çoğu zaman kartlı sistem kullanılmaktadır.
 
Kartlı sistem nasıl çalışır ?
Öğrenci veya personel kartına istinaden tahsil edilen para yüklenmiş olur ve her alışverişte sistem otomatik olarak yüklenen paradan bakiyesini düşürmektedir.

İsteğe bağlı olarak , öğrenci velilerin okul web sayfası üzerinden online ödeme sistemi geliştirilerek sisteme tam entegrasyon sağlanmaktadır.

Askeri kantinlerde kullanılan uygulama

Askeri Kantinlerde satış ve stokların takibi bilanço defteri üzerinden manüel takip edildiğinden zaman zaman açık verilmektedir. özellikle mamul ve yarı mamul ürünlerde reçetelendirilemediğinden tam anlamıyla maliyet hesabı yapılamaktadır. ipekyolu kantin otomasyon programı bu ve buna benzer uygulamalarda bir çok sorunun önüne geçmektedir

Sistem parametrik olarak ayrıca Askeri kantinlerde yönetilen yöntem ve prosedüre göre hazırlanmıştır.

  • Ürün maliyet ekranı ve satışını belirleme işlemleri satın alma ekranından kolayca yapılmaktadır.
  • Satın alma sonrası sistem otomatik olarak eski stokların bitimine kadar ürünleri eski fiyattan çıkışını yapar.
  • Yeni ürün fiyatları en son satın alma işleminde ilgili satış fiyatlarına istinaden otomatik olarak güncellenir.
  • İşletme defteri , Zimmet defteri , Bilanço defteri gibi resmi evraklar otomatik olarak raporlanmaktadır. 

İpekyolu Akıllı Kantin otomasyon sistemleri; kantin işletmelerinin ihtiyacını en iyi ve en kolay şekilde karşıladığı gibi aynı zamanda özel projelerde de ekonomik çözümler sunmaktadır. Örneğin birden fazla şubesi olan kurumlar için, farklı lokasyonlarda bulunan sıcak satış noktalarından alınan tüm data hareketleri, aynı anda tek merkeze toplanarak yönetimsel rapor ve analizler online mobil ortamda sunulabilir.

Kartlı kullanımlarda , karta para yükleme işlemi müşteri tarafından web ortamında online ödeme sistemi ile kolayca yapılabilir.Özellikle Okul kantinlerinde, Öğrenci velileri için mobil uygulama geliştirilerek, mobil uygulama üzerinden öğrencinin ne zaman ne alış veriş yaptığının , izleme imkanı sunulabilir. öğrenci velisi mobil uygulama üzerinden ürünlerde kısıtlama yapabilir, karta para yükleyebilir.




Teknik Altyapısı


Kantin otomasyon programının teknik altyapısı sql veritabanı ve .net platformudur. Uygulama için Tavsiye edilen cihazlar, Dokunmatik pos bilgisayar ve masaüstü barkod okuyucudan oluşmaktadır.

Satış Sonrası
  • Satış sonrası kurulum ve eğitim tarafımızdan ücretsiz olarak verilmektedir.
  • Sistemin uygulamaya alınması sürecinde kullanıcılara yerinde destek sağlanır.
  • Sistemde kullanılan cihazlar ve yazılım en az 1 yıl garanti kapsamındadır.

Ayrıntılı Bilgi için Lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Fiyat Teklif Talebiniz için Aşağıdaki Formu Doldurunuz veya Arayınız (0216 335 12 33)
Ad Soyad
Firma
Telefon
E-Posta
Yorum
Toplam yorum : 45
Onay bekleyen yorum : 17
Kantin Programi
fiyat teklifi için?
27.12.2021 Pazartesi
Modern
Modern Egitim Kurumlari, Beylikdüzü Kampüslerinde Okul Kantini Yönetimi için sundugumuz Kantin Otomasyon Çözümlerimizi Tercih ettiler, Lise Ortaokul ve Ilkokul Kampüslerinin Kantin isletmelerinde ve Yönetimde Kullanilmak üzere kurulumu tamamlanan yazilimlarimiz,a Göstermis olduklari ilgiden dolayi tesekkür eder, Basarilarinin devamini dileriz.
30.08.2021 Pazartesi
Besgen
Yemekhane Otomasyonu ve geçis sistemleri için sunmus oldugumuz Yemekhane yazilimimiz, Besgen VIP Egitim Kurumlarinin Kizilay ve Çayyolu Kampüsünde kullanilmaya baslamistir. Kurulum sürecinde Göstermis olduklari ilgi ve Misafirperverlige Tesekkür eder, Yeni Egitim Ögretim Yilinda Artan basarilarini dileriz.
30.08.2021 Pazartesi
Kara Harp Okulu
Askeri Kantin isletmeleri için tasarladigimiz Kantin Isletme ve Yönetimi Yazilimimiz Kara Harp Okulu Yerleske Kantinlerinde Kullanilmaktadir. bu sayede sistemlerimizin, mevcut mevzuata uygunlugu ve gerekli isletme denetim evraklarinin sistemden kolaylikla çikarilabilmesi yerinde test edilmis olup , amaca uygun verim saglandigi , sicak satis ve sayim islemlerinin kolaylikla sistem üzerinden yürütüldügü görülmüstür. Bu geçis sürecinde uygulama esnasinda yasanan aksakliklarin neler oldugu, kullanim açicisindan kolaylastirici etkenlerin neler olabilecegi konusunda bizlere firikirler vermis ve sistemin sorunsuz çalismasina katki saglamis kullanicilarimiza ve tüm yetkililere tesekkür ederiz
30.08.2021 Pazartesi
Murat Çilgin
Özel Hastane kantini için teklif almak istiyorum.
23.05.2021 Pazar
Aysegül Türkozan
Asil istedigim barkodlu sekilde sisteme girip sistemli cikis okulda para alisverisi istemiyorum kartli sistem sayesinde parayi veli yada ögrencinin önden yüklenmesini istiyorum
19.05.2021 Çarşamba
Arslan Güral
fiyat teklif ricasidir
15.04.2021 Perşembe
Ugur Demircan
Teklif
02.03.2021 Salı
.
Toptan ve Perakende manav ürünlerinin satisini yapmakta olan, Kendine özgü Markasi ile Çankiri ilinde yaygin satis noktalari olusturmus Manav Ünal, satis ve siparis yönetimlerinde kullanilmak üzere tüm isyerlerinde Kantin Pos sistemlerimizi tercih ettiler, Göstermis olduklari ilgi ve misafirperverlik için kendilerine çok tesekkür eder, hayirli olmasini dileriz.
01.03.2020 Pazar
.
Kurum bünyesinde bulunan kantinlerde, kullanilmak üzere, Kartli sistem dahil, Akademi pos ürünümüz olan, kantin otomasyon yazilimimizi tercih ettiler, uyguladiklari seffaf ihale kosullari ve göstermis olduklari ilgiden dolayi çok tesekkür ederiz.
08.02.2020 Cumartesi
Faruk Aksoy
Sportingwork Complex içerisinde 2 ayri satis noktasinda kullanilmak üzere , kantin yazilim çözümlerimizi tercih ettiler, göstermis olduklari ilgiden dolayi kendilerine tesekkür eder, basarilarinin devamini dileriz.
13.12.2019 Cuma
Kadir Sari
Merhaba.Kafeteryamizda kullanmak üzere satis programi arastiriyoruz.hizli satis programinda ön ödemeli sistem mevcutmudur?Yani ögrenci hesabina para yatiracak alis veris yaptikça limitinden düsecek
04.12.2019 Çarşamba
Atila Kocaoglu
Kantinde muhasebe ve 2 adet satis kasasinda kullanabilecegimiz program fiyatini ögrenmek istiyorum
19.11.2019 Salı
Ayhan Duran
Isletmemiz bünyesine bir hastane kantini kattik. kantin üretim, stok, kasa kisacasi paket bir program ariyoruz.
10.09.2019 Salı
Bil Koleji
2019-2020 Egitim ögretim dönemine, çok iyi bir baslangiç yaparak , Aydin ilinde yeni kurulmus olan , Bil Koleji, Kantinlerinde kullanilmak üzere, Kantin yazilim çözümlerimizi tercih ettiler. göstermis olduklari ilgiden dolayi tesekkür eder, basarilar dileriz.
31.08.2019 Cumartesi
Erdogan Balcilar
Hastane kantin programinizla ilgileniyorum
13.08.2019 Salı
.
Kantin isletmelerinde kullanilmak üzere, Ögrencilerin parmak izi okutarak direk ekrandan alisveris yapmalarina olanak saglayan, Akademi Pos , otomasyon sistemimiz, CEO Akademi Kolejinde kullanima baslanmistir. Kurum olarak bizi tercih ettikleri için kendilerine tesekkür eder, basarilarinizin artarak devamini dileriz.
21.06.2019 Cuma
.
Kantin isletmelerinde kullanilmak üzere, Ögrencilerin parmak izi okutarak direk ekrandan alisveris yapmalarina olanak saglayan Akdemi Pos , sistemimiz, Ceo Akademi Kolejinde kullanima baslanmistir. Kurum olarak bizi tercih ettikleri için kendilerine tesekkür eder, basarilarinizin artarak devamini dileriz.
21.06.2019 Cuma
Emre Özel
Iyi günler. Askeri kantinimiz için çok kapsamli olmayacak sekilde, program için fiyat teklifi almak istiyoruz.
26.02.2019 Salı
.
Özel Balat hastanesi, Kantini ve Cafe isletmelerinde kullanilmak üzere, kantin cafe yazilim çözümlerimizi tercih ettiler, göstermis olduklari ilgiden dolayi kendilerine tesekkür eder, basarilar dileriz.
25.02.2019 Pazartesi
Ahmet Hulusi Tatar
yaklasik 100 kisilik bir yurdumuz var böyle bir sistem kurmayi düsünüyoruz bir fiyat alabilir miyiz?
15.02.2019 Cuma
Tunç
Hastane kantini ve cafe otomasyonu için, Dönüsünüzü beklerim
10.02.2019 Pazar
Tarik Acartürk
kantin ve yemekhane programinizla ilgili geri dönüs bekliyorum. iyi çalismalar..
23.10.2018 Salı
Resat Arici
Kantin programi fiyat teklifi alabilirmiyiz
25.09.2018 Salı
Süleyman Pala
selamün aleyküm bu programi kuran kursu kantini için düsünüyoruzç fiyat için bekliyorum
21.09.2018 Cuma
Hikmet Çetinkaya
Kantin akilli kart sistemi fiyat teklifi talep ediyorum.Iyi çalismalar.
28.08.2018 Salı
Hilmi Kalem
Özel ugur okullarinin , Özel Ugur Sefaköy Temel Lisesi ve Özel Ugur Halkali Anadolu lisesi, subelerindeki kantinlerde kullanilmak üzere , kantin otomasyonu ve yemekhane yazilimlarinda bizi tercih ettikleri için Kendilerine tesekkür eder, islerinde artan basarilar dileriz.
14.04.2018 Cumartesi
Askeri Kantin
TCG Sokullu Mehmet Pasa Komutanligi, Askeri Kantin Bünyesinde, Kantin uygulamalari için bizim sistemlerimizi tercih ettiler. gösterdikleri ilgi için tesekkür eder, basarilar dileriz.
01.04.2018 Pazar
Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
TCG Turgutreis Komutanligi, kantininde kullanilmak üzere, Askeri kantin yazilimlarimizi tercih ettiler, Göstermis olduklari ilgiye tesekkür eder, Basarilar dileriz.
23.02.2018 Cuma
Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
Fatih donanma Komutanligi, kantininde kullanilmak üzere, Askeri Kantin programi mizi tercih ettiler, Kendilerine tesekkür eder, Basarilar dileriz.
08.02.2018 Perşembe
Ramazan Çelik
Merhaba, 2017 dönem EMA programi kullanilmis. El terminali alimi yapip, yeni bir program üzerinden çalismak niyetindeyiz. Fiyat teklifi alabilirmiyim.
06.02.2018 Salı
Duyuru
Yeni Sayfa 1

Okul , dershane ve benzeri akademik kurumlarda işletilmekte olan kantinler için ayrıntılı yazılım çözümlerimizi , ayrıca buradan inceleyebilirsiniz.

05.09.2017 Salı
Mehmet Sönmez
Dershane Kantininde 2 adet satış noktasında kullanılacak dershane kantin programı ve sistem kurdurmak istiyoruz. fiyat teklifinizi bekliyoruz
25.08.2017 Cuma
Okul Kantinleri İçin Kampanya
Değer Ziyaretçilerimiz, Okul Kantinleri için, Ağustos ayına özel indirimli satışlarımız başlamıştır. ayrıca sisteme entege SMS ve WEB uygulamalarımız ilse , veli bilgilendirme sistemi çalıştırılmaktadır.
15.08.2017 Salı
Kantin Otomasyonu Ve Yazılımında Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
Gemlik devlet hastanesinin, Acil bölümü ve Polikiliniklerinin Kantin sıcak satış noktalarında kullanılmak üzere, Kantin Otomasyon sistemimizi tercih eden, Öncü Kantincilik gıda ltd.şti ,ne teşekkür eder, işlerinde muvaffakiyetler dileriz.
25.03.2017 Cumartesi
Askeri Kantin Otomasyonu Ve Yazılımında Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
Hava Malzeme Transit Komutanlığı Kantin Başkanlığı , Askeri Kantin yazılımı ve otomasyon larında bizi tercih ettiler, kendilerine , göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.
14.01.2017 Cumartesi
Kantin Otomasyonu Ve Yazılımında Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
Hava Malzeme Transit Komutanlığı , Askeri Kantin Otomasyonu ve yazılımlarında bizi tercih ettiler, kendilerine teşekkür eder, başarılar dileriz.
05.01.2017 Perşembe
Kantin Otomasyonu Ve Yazılımında Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
Özel Akkol Okulları , okul kantinlerinde kullanılmak üzere bizim yazılımlarımızı tercih ettiler, göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
10.10.2016 Pazartesi
Kantin Otomasyon Yazılımında Bu Hafta Bizi Tercih Edenler
İstanbul Özel Açı Anadolu Fen lisesi , Okul kantin ve Yemekhane yazılımlarında bizi tercih ettiler. sistemlerimize Göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eder, işlerinde başarılar dileriz.
21.09.2016 Çarşamba
Mehmet Işıktan
Hastane kantini hakkında bilgi edinmek istiyorum. İyi çalışmalar
09.11.2015 Pazartesi
Muharrem Doğan
3 adet sıcak satış noktası olacak şekilte kantin otomasyon sistemi yazılımı fiyat teklifi rica ediyorum ayrıca üye işlemleri ve üye kartı için bilgi alabilirmiyim m2dogangida@gmail.com
01.01.2015 Perşembe
Duyuru
Keskin Özel eğitim kurumları (hatay ) kantin otomasyon sistemlerinde bizi tercih ettikleri için teşekkür eder, başarılar dileriz.
16.12.2014 Salı
Hasan Ali Erdem
Büfemiz için dış mekanda ve iç mekanda olmak üzere 2 adet satış noktasına sistem kurdurmak istiyoruz. aynı zamanda garson bazında işlem yapmak istiyoruz. bununla ilgili sistem teklifinizi rica ederim saygılarımla
09.04.2014 Çarşamba
Duyuru
Çanakkale Hava radar mevzi komutanlığı kantinleri bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz
27.01.2014 Pazartesi
Duyuru
askeri kantinler için ilgili yönetmeliklere ve askeri kantinlerde uygulanan iş akışına göre Kantin otomasyon programının yeni versiyonu çıkarılmıştır. bu versiyonda askeri kantin uygulamalarında bulunan satın alma, zimmet raporu, sayım raporları, işletme defteri vb. raporların alınması mümkündür.
24.01.2014 Cuma

kantin programı

kantin programları

kantin hesap programı

kantin takip programı

kantin satış programı

kantin otomasyonu

kantin otomasyon programı

kantin otomasyon yazılımı

okul kantin satış

Mustafa Aygül İpekyolu Yazılım 0532 740 13 09 info@ipekyolunet.com
 
+90 216 335 12 33 
daha iyi bir gelecek için...

restoran programları pompa restoran program hidrofor restaurant programı yangın söndürme sistemleri restaurant programı fiyatları pompalar hidroforlar
  • restaurant programı
  • adisyon programı
  • pos sistemi
  • restoran otomasyon sistemleri
  • adisyon
  • restoran otomasyon
  • adisyon sistemi
  • sipariş takip programı
  • restoran yazılımı
  • restoran otomasyon programı
  • adisyon yazıcı
  • restoran otomasyon sistemleri fiyatları
  • restaurant otomasyon
  • cafe adisyon programı
  • cafe restaurant programı
  • cafe otomasyon sistemleri fiyatları
  • cafe programı
  • restaurant otomasyon sistemleri
  • cafe otomasyon
  • adisyon programı full
  • adisyon sistemi fiyatları
  • paket servis programı
  • restoran programı
  • restaurant programı
  • restoran programı indir
  • adisyon programı
  • adisyon takip programı
  • adisyon yazılımı
  • restoran otomasyonu
  • restoran adisyon programı
  • lokanta programı
  • ekonomik
  • ucuz
  • kolay
  • restoran programı
  • restaurant adisyon sistemi
  • caller id
  • restaurant programı
  • adisyon
  • adisyon programı
  • adisyon sistemi
  • sipariş takip programı
  • sipariş programı
  • restoran otomasyon
  • kafe programı
  • paket servis programı
  • restoran yazılımı
  • restaurant otomasyonu
  • cafe otomasyon
  • restaurant yazılımı
  • restoran otomasyon sistemi
  • ekspertiz programları
  • ekspertiz programı
  • oto ekspertiz
  • oto ekspertiz programları
  • oto ekspertiz programı
  • 2.el ekspertiz
  • ekspertiz programı full
  • ekspertiz programı fiyat
  • kolay ekspertiz programı
  • eksper programı
  • araç ekspertizi
  • araç ekspertiz programı